Pametni Kegel trener Emy

Emy je pripomoček za okrepitev mišic medeničnega dna. Uporabljate jo lahko kjerkoli in kadarkoli, saj se preko Bluetooth poveže na vaš telefon.

Uporaba Emy se priporoča za vzdrževanje kondicije mišic medeničnega dna, za poporodno obnovitev medeničnega dna,  lajšanje simptomov prolapsa (zdrs organov) ter simptomov stresne inkontinence (uhajanje med smejanjem, kihanjem, kašljanjem, intenzivno fizično aktivnostjo). Pomaga pa ne samo pri šibkih mišicah, ampak tudi zakrčenih, tako da se lahko s pomočjo Emy znebite bolečin/napetosti v medenici ter neprijetnih/bolečih spolnih odnosov. Povrnete vaš libido in dobro intimno počutje.

 

Kako deluje Emy?
Emy vstavite v nožnico in nato s pomočjo aplikacije Emy izvajate vaje za mišice medeničnega dna. Emy med vadbo zazna stisk mišic medeničnega dna in na telefonu dobite povratno informacijo o pravilnosti krčenja in sproščanja vaših mišic. Vaje lahko prilagodite stanju vašega medeničnega dna, počutju in napredku. Emy vas opomni, ko je čas za vadbo in spremlja vaš napredek iz tedna v teden.
S pomočjo redne vadbe, 10 min do 3x na teden, boste že v roku treh tednov opazile razliko. Lahkotnost in sproščenost se bo vrnila v vaše medenično dno. Mišicam boste povrnile tonus in elastičnost ter se tako izognile motnjam delovanja mišic medeničnega dna.

 

Sondo lahko kupite v našem centru ali pa vam jo pošljemo po pošti.

(poštnina znaša 3,00 €)

Cena pametne sonde Emy je 199 €.

Cena paketa Emy je 229 €.

 

Paket vključuje aktivacijo sonde, aplikacije Emy in prvo vadbo. Emy se poveže na napravo v centru Perineum Sanum, tako da skupaj ozavestimo mišice medeničnega dna in opravimo prvo vadbo. Pokažem vam kako si s pomočjo aplikacije prilagajate težavnost in spremljate napredek. Posvet in vodena vadba sta možna tudi online preko ZOOM-a ali v Ljubljani, kjer sem vsako sredo med 09.00 in 17.00 uro.

Plačilo je možno po predračunu/bančno nakazilo, po povzetju (doplačilo 2,50 €) ali v gotovini, v primeru nakupa v centru Perineum Sanum.

Za naročilo ali povpraševanje vas vabim, da si ogledate ponudbo:

 https://perineumsanum.si/ponudba/

V kolikor imate kasneje še vprašanja ali težave z uporabo sonde, sem vam seveda na voljo!

 

Naredite to zase. Za boljši jutri.
Jasmina Krajnc, ustanoviteljica centra Perineum Sanum