Kako okrepimo medenično dno?

Drage moje,

Vabim vas na praktično delavnico Vaje za mišice medeničnega dna, da organi ne zdrsnejo na tla!, ki sva jo pripravili z Vlasto Mlakar. Vlasta že več kot 30 let deluje na področju zdravja in vas bo predvsem seznanila kako si za močno in zdravo telo pomagati s pravilno vadbo in prehrano.

 

Delavnice se bodo izvajale:

  • torek, 5.3.2024 v Mariboru ob 18.00
  • sreda, 6.3.2024 v Ljubljani ob 17.00

Spoznali bomo naše medenično dno ter obdobje menopavze, ki zraven nosečnosti, najbolj vpliva in oslabi naše središče – medenično dno. Nato se bomo posvetili bolj praktičnemu delu, torej sami vadbi. Z nami bo Vlasta Mlakar, ki že več kot 30 let deluje na področju zdravja. Naučila nas bo ENERGIJSKE VADBE, v katero vključuje Qi gong, jogo, pilates in svoje lastne vaje, da bomo skupaj dvignili raven energije.

 

Pričele bomo s kratkim izobraževalnim delom, kjer bomo ponovile Kaj so mišice medeničnega dna?, Zakaj so pomembne?, Kako prepoznamo motnje delovanja mišic medeničnega dna?

 

V praktičnem delu se bomo naučile TREBUŠNEGA DIHANJA, ponovile in nadgradile vadbo za SPROSTITEV in OKREPITEV MIŠIC MEDENIČNEGA DNA in zaključile z ENERGIJSKO VADBO.

 

Vesela bom, če boste vabilo še s kom podelile, mogoče pa komu pride prav!

Prijave obvezne, saj so prosta mesta omejena.

Prinesite podlogo, hidracijo in morebitna vprašanja!

Prispevek znaša 10€

Veselim se srečanja z vami,

Jasmina Krajnc, ustanoviteljica centra Perineum Sanum